Mijn Downpipes Mercedes krijgen om te werken

Wiki Article

Als wij met de auto werken behouden we u up-to-date via whatsapp betreffende foto’s en info zodat u dan ook meegenomen is in het ontwikkeling. Daar wij ook liefhebbers bestaan begrijpen we het het prettig kan zijn om op de hoogte gehouden geraken.

Bij motoren zonder turbo kan het aanpassen met dit uitlaatspruitstuk wensen een snellere prestatie. Bij turbo motoren is de uiterlijk aangaande dit spruitstuk cruciaal wegens de werking over een turbo.

Door onze jarenlange ervaring is niks het te gek. We mogen uw custom downpipe exact vervaardigen bijvoorbeeld u het wilt. Ook bestaan veel aangaande de downpipe op maat op een vermogensbank geweest en hiermee we begrijpen die prestaties er te verwachten zijn.

De ondervinden monteurs hebben jarenlange oefening in een automotive branche en zijn specialistisch in dit monteren en fabriceren betreffende RVS downpipes. De downpipes kunnen gerealiseerd worden wegens elk voertuig, ongeacht merk, model ofwel ouderdom. Daarnaast bestaan de downpipes te combineren met ons effectieve chiptune, zodat het meeste uit uw voertuig gehaald mag geraken.

Wij leveren tevens dit kompleet HJS collectie met. Dit zijn downpipes en katalysatoren met typegoedkeuring / homologatie!

aangepast uitlaatsysteem Verlangen is jouw een prestaties en het geluid alsnog verdere verbeteren? Overweeg dan teneinde ons op maat geschapen uitlaatsysteem toe te voegen. Wat wij voorstellen

Op de meeste nieuwere wagen’s zit momenteel een turbo. Veelal bestaan de turbo’s zo uitgevoerd het ze betreffende het uitlaatgas dit turbinewiel laten draaien, zodat dit compressor wiel met een verschillende kant met een turbo meedraait en zo verdere en sneller koude lucht naar de intercooler stuurt.

Mits u juiste kijken bent een upgrade voor de auto, kan u ons overige downpipe laten plaatsen. Teneinde een overduidelijk beeld te scheppen wat ons downpipe precies is, hetgeen een downpipe doet en hoezo u ons custom downpipe zou laten plaatsen beschikken over we al die informatie hier op ons rij gezet.

Voor pops and Bangs is het noodzaklijk het u er more info ons downpipe gemonteerd is, omdat daar voor het gas loslaten extra brandstof een uitlaat wordt in geduwd. Hierdoor gaat de Katalysator op den duur stuk gaan.

Het uitlaatspruitstuk is belangrijk voor het verzamelen betreffende uitlaatgassen en beïnvloedt dit vermogen met een motorfiets.

Een downpipe is het allereerste stuk over ons uitlaat. De downpipe verbindt een (warme) kant over een turbo met een rest met een uitlaat. De downpipe is vrijwel alleen te ontdekken op wagen’s welke bestaan uitgerust met een turbo.

Een katalysator zit immers dit best bij hogere temperaturen. De katalysator vermindert de uitstoot aangaande een auto door gevaarlijke stoffen teneinde te zetten in onschadelijke stoffen via ons chemisch ontwikkeling. Ons roetfilter van een dieselmotor vangt kleine roetdeeltjes op zodat deze voortuigen tevens aan de emissienorm voldoen.

motor tuning Ons stage twee tuning kan zijn dikwijls benodigd teneinde de oudste resultaten te behalen bij het aanbrengen betreffende een sportkatalysator ofwel downpipe. Kom verdere te begrijpen

copyright keuringseisen ogen hier los van, een downpipes met racekatalysator zorgen wegens een geschikte uitstoot.

Report this wiki page